in

U Rogovićima se gradi društveni dom za druženje mještana

Foto Općina Kaštelir-Labinci

U naselju Rogovići, u Općini Kaštelir-Labinci, počela je izgradnja društvenog doma vrijednog oko 31.000 eura s PDV-om. Kako je izjavio načelnik općine Đulijano Petrović, konačno se ostvaruje dugogodišnja želja mještana tog područja za vlastitim prostorom za zajednička okupljanja i događanja.

Foto Općina kaštelir-Labinci
Foto Općina Kaštelir-Labinci

-Započeli smo radove na izgradnji društvenog doma u Rogovićima, koji će mještanima poslužiti za razna druženja, proslave rođendana i drugih obiteljskih događaja. Ovo je važan projekt za unaprjeđenje kvalitete života u naselju, kaže načelnik Petrović.

Dodaje da se radi o kontejnerskom sklopu dimenzija 6×7,5, odnosno bit će to oko 42 četvorna metra u kojem će se nalaziti sanitarni čvor i čajna kuhinja. Cijena kontejneskog sklopa je 31000 eura s PDV-om, a putem javne nabave izabrana je tvrtka Tehnix. Petrović ističe da tomu valja dodati još i pripremne radove vrijedne 13.000 eura s PDV-om.

-Predviđeno vrijeme dobave je do 15. rujna i negdje krajem ovog mjeseca ili početkom desetog planiramo otvorenje, naglasio je načelnik Petrović.

Foto Grad Poreč

POREČ: Potpisan ugovor za obnovu Romaničke kuće, radovi počinju u listopadu

Premijer Plenković - Foto Twitter Vlade Rh

Vlada mijenja poreze. Ukida prirez, želi povećati plaće