in

AQUACOLORS POREČ – Adrenalinske atrakcije, Lazy river, Crocodile Bay i bogata gastro ponuda

Foto Aquacolors Poreč

Aquacolors čeka vas svakog dana uz izvrsno ljetno osvježenje u bazenima, bogatu ponudu za sve uzraste, adrenalinske atrakcije i mogućnost kupnje ulaznice preko interneta.

Slogan popularnog vodenog parka u Hrvatskoj, Aquacolorsa u Poreču, glasi „One aquapark – infinite possibilities / Jedan vodeni park, beskraj mogućnosti!“

Foto Aquacolors Poreč
Foto Aquacolors Poreč

I ove godine Aquacolors, koji se nalazi na glavnoj cesti Poreč – Funtana, čeka vas s čitavim nizom zanimljivih adrenalinskih atrakcija i ponudom za sve gušte i uzraste, te s brojnim sadržajima koje će posjetiteljima ispuniti cijeli dan.

Nudi niz fantastičnih atrakcija: 13 velikih, adrenalinskih tobogana od kojih zastaje dah, dva dječja bazena s dva mala tobogana prilagođena najmlađima, Lazy river dužine 500 metara, bazen s umjetnim valovima, hidromasažni bazen sa 140 masažnih mjesta, koji ima, k tome, i spektakularan vodeni bar u obliku krokodilske glave, smještene unutar tamne pećine idealne za sklanjanje od sunca. Za razliku od ostalih, Aquacolors osim zabavnih i adrenalinskih atrakcija, iznimnu pažnju polaže i  na sadržaje za posjetitelje koji se žele samo opustiti i uživati. Čak i ako niste ljubitelji lude zabave i adrenalina, tu ćete lako naći mjesto za sebe.

Sadržaji su generacijski vrlo promišljeni. Ove vas godine čekaju i neke novosti u bogatoj gastronomskoj ponudi, poput slatkog kutka „Dolce“ gdje ćete naći soft ice cream, Bubble waffle, palačinke, donuts…

Foto Aquacolors Poreč
Crocodile Bay vas čeka s vrhunskim osvježenjem – Foto Aquacolors Poreč

Aquacolors je komforan, siguran, opuštajući, osvježavajući, zabavan i otvoren prema svim uzrastima i afinitetima. Podsjećamo – beskontaktno plaćanje omogućava slobodno i bezbrižno kretanje kroz park, bez nošenja gotovine ili kartice. Nakon ugodno provedenog dana, završno plaćanje se obavlja na blagajnama, a osobne stvari, poput novčanika, mogu se spremiti u ormarićima (manjim ili većim).

Foto Aquacolors Poreč
Foto Aquacolors Poreč

Kao jedan od najmodernijih u Europi Aquacolors Poreč prostire se na površini većoj od 100.000 m2 i može primiti do 5.000 posjetitelja svaki dan.

Park je otvoren od 1. lipnja do 20. rujna, svakog dana od 10 do 18 sati.

Sve ostale detalje i cijene provjerite na službenoj  web stranici https://www.aquacolors.eu/hr/  gdje možete kupiti online ulaznice.

Foto Aquacolors Poreč
Foto Aquacolors Poreč

Ako želite pobliże upoznati park, zapratite ih na društvenim mrežama (Facebook, Instragram, Youtube, TikTok) gdje su zaista aktivni i dijele zabavan i zanimljiv sadržaj.

PROMO

Foto Valamar Riviera PR

U Poreč se vraća festival u čast tuni – Tunalicious

Foto Talijanska srednja škola Rovinj

ISTRA dobila prvi smjer za dentalnog asistenta – Uvodi ga Talijanska srednja škola