in

”Božić u Labinu” uz Prljavo kazalište i Queen Real Tribute Band!

Grad Labin će uz pomoć brojnih sponzora i ove godine organizirati u centru grada na Zelenicama trodnevnu manifestaciju Božić u Labinu

Prljavo Kazalište, Foto: RadioLabin.hr

Grad Labin će uz pomoć brojnih sponzora i ove godine organizirati u centru grada na Zelenicama trodnevnu manifestaciju Božić u Labinu, program koje je najavljen na današnjoj konferenciji za novinare. Božić u Labinu će se održati od 20. do 22. prosinca, a u programu će se naći za svakoga ponešto. Glavni cilj nam je bio, kazao je pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Borjan Batagelj: (ton – Borjan Batagelj). Koncert Prljavog kazališta bit će u petak, 21. prosinca. Večer ranije nastupit će Mario Lipovšek Battifiaca uz gošću Karin Kuljanić, a u subotu jedan od najboljih tribute bandove ovih prostora Queen tribute band iz Beograda, kojeg Labinjanima poklanja Rockwool

U četvrtak, 20.prosinca predstava je teatra Naranča, a kreće i vlakić Djeda Božićnjaka, dok će u subotu 22. prosinca jutarnji program biti namijenjen najmlađima koji će tog dana dobiti i poklone Djeda Božićnjaka. I ove će se godine, rekla je viša savjetnica za kulturu, informiranje i odnose s javnošću Loredana Ružić Modrušan organizirati u suradnji s Udrugom žena Mendulahumanitarna akcija, a uz Blagdansku marendu koja će se održati u petak, 21. prosinca, novost je ove godine: (ton – Loredana Ružić Modrušan). Jedan od ovogodišnjih sponzora Božića u Labinu je i HEP koji će donirati posebnu blagdansku dekoraciju na Zelenicama. HEP je kroz godine donirao i sponzorirao razne događaje, kazao je direktor TE Plomin Mihajlo Mirković: (ton – Mihajlo Mirković). 

Među sponzorima je i tvrtka Carel. Kako Carel postaje dio zajednice u Labinu, ustvrdila je Sanja Radas: (ton – Sanja Radas). Među ovogodišnjim sponzorima je i Komunalno poduzeće „1.Maj“ koje će u godini kada obilježava 65 godina postojanja sponzorirati predstavu teatra Naranača i vlakić Djeda Božićnjaka: (ton – Alen Golja), kazao je direktor „1.Maja“ Alen Golja. Već 9.godinu zaredom Blagdansku marendu organizira Udruženje obrtnika Labin, odnosno Ceh ugostitelja, pa tajnica Udruženja Alis Šaina veli: (ton – Alis Šaina). Dio tima Božića u Labinu je i Radio Labin, a direktorica Dezi Paliska kaže: (ton – Dezi Paliska). 

U organizaciju Božića u Labinu uključena je i tvrtka Velesajam, pa njezin direktor Dragan Balaban veli: (ton – Dragan Balaban). Sponzori Božića  u Labinu su i Valamar, Turistička zajednica Labina i Maslinica Rabac. Labinski gradonačelnik Valter Glavičić svim je sponzorima zahvalio, uvjeren kako će svi skupa doprinijeti dobroj blagdanskoj atmosferi u Labinu: (ton – Valter Glavičić). Trodnevna manifestacija Božić u Labinu ukupno košta 300 tisuća kuna, a iz gradskog proračuna financira se svega 10 posto troškova. Sve ostalo pokrivaju sponzori. 

''Božić u Labinu'' uz Prljavo kazalište i Queen Real Tribute Band!
Queen Real Tribute Band

Queen Real Tribute Band dolazi iz Beograda. Ovaj najveći europski Queen Tribute bend osnovali su 2006. profesionalni glazbenici i veliki zaljubljenici u legendarni britanski sastav. Nastupali su diljem svijeta, a samo u Brazilu su imali čak 70 koncerata. Osim izvrsne svirke, njihovi nastupi uključuju i upečatljive kostime kakve su Queenovci nosili, čak i gitaru identičnu onoj Briana Maya koju gitarist svira kovanicom, poput svog uzora.

Izvorni članak: RadioLabin.hr

Kućica i klupica bez ptičica

Tajna porečkog Parka Olge Ban: Gdje su nestale ptičice s male kućice za knjige i šarene klupice?

Novi Zakon o ugostiteljstvu od danas – gostima se može poslužiti ručak samo ako u blizini nema restorana

Novi Zakon o ugostiteljstvu od danas – gostima se može poslužiti ručak samo ako u blizini nema restorana