in

MEGAŠPETAKOLO sutra u porečkom kazalištu: Nastupaju Veja, Visualia, Letronika, Alex Brajković i Elisa Tomellini

Isprepletene izvedbe virtuozne talijanske pijanistice Elise Tomellini, etnoskupine Veja te porečkih glazbenika Alexa Brajkovića i Đane Šegon (Letronika), praćene vizualnim efektima Visualia Groupa sutra, 4. svibnja, u Poreču ujedinit će se u Megašpetakolo. Glazbeno putovanje od klasike do elektronike prvotno je planirano kao događaj na Trgu slobode, no zbog varljivog vremena seli u porečko kazalište, s početkom u 21 sat. Ulaz je slobodan.

Od klasične glazbe koja već gotovo šest desetljeća upotpunjuje neprocjenjivi ambijent Eufrazijeve bazilike tijekom koncertne sezone, preko autohtonog glazbenog stvaralaštva u suvremenom ruhu, pa sve do potpuno novih individualnih autorskih posebnosti, Megašpetakolo donosi sukus porečke kreativnosti i kulture svima koji su spremni osluhnuti, vidjeti i doživjeti Grad.

Subotnji će Megašpetakolo ujedno označiti i vrhunac Tjedna kulture življenja u Poreču, koji se pod nazivom OKOLO od 28. travnja do 5. svibnja prvi put održava na različitim porečkim lokacijama, od ulica i trgova do kazališta i morske pučine.

Ulaznice nije potrebno rezervirati, a nakon Megašpetakola publiku u foajeu kazališta na ples vodi DJ.

Vatrogasci na prijemu kod Peršurića: Poreština broji 171 operativca koji su uvijek spremni – ne samo u slučaju požara

DAN VATROGASACA – Vedranu Beatu diploma za hrabrost i požrtvovnost – promaknuća za Lučana Vorića, Adrijana Florisa, Matea Topića i Ariana Žužića