in

NOVIGRAD: U CMIK-u predstava za djecu i dokumentarac o Greti Thunberg povodom Dana planeta Zemlje

Foto CMIK Novigrad

BOGAT PROGRAM OVOG TJEDNA U NOVIGRADSKOM CMIK-u!

U četvrtak 20. travnja od 20 sati možete pogledati film Tri mušketira: D’artagnan, povijesni akcijski spektakl, raskošnu filmsku adaptaciju poznate priče o hrabrosti, odanosti i prijateljstvu.

U petak, 21. travnja od 19 sati u CMIK stiže crtić Medo sa sjevera 4: Obiteljsko putovanje, u kojem će se omiljeni medo Norm i njegovi prijatelji naći u još jednoj zimskoj avanturi.

Ulaznice za ove dvije kino projekcije možete kupiti online na adresi cmik-cmc.mojekarte.hr ili na blagajni CMIK-a sat vremena prije početka projekcije.            

Recikloman u izvedbi Tetra Naranča
Recikloman u izvedbi Tetra Naranča

A na Dan planeta Zemlje, u subotu 22. travnja, u CMIK-u su pripremili program za sve uzraste kojim će obilježiti ovaj dan našeg planeta. Od 18 sati pulski Teatar Naranča priprema kazališnu predstavu za djecu Recikloman spašava budućnost, dok oni nešto stariji od 20 sati mogu pogledati dokumentarni film Greta, o globalno najpoznatijoj ekološkoj aktivistici Greti Thunberg. Ulaz na oba ova događanja je slobodan. 

Više informacija o programima CMIK-a možete pronaći na njihovoj Facebook stranici. Programi CMIK-a ostvareni su sredstvima Grada Novigrada-Cittanova.

PROMO

Foto Grad Poreč

POREČ: Sanira se drveni molić u Peškeri koji je stradao u nevremenu

POREČ: Zoran Vakula i Marilena Dužman otvaraju BOOKtigu