in

NOVO U NOVIGRADU: Besplatnim prijevozom od dvorane do Mandrača

Foto Grad Novigrad

Od 1.srpnja novigradski Neapolis u suradnji s Gradom Novigradom organizira svakodnevni besplatni prijevoz od velikog parkinga kod Sportske dvorane do Mandrača.

Svakog dana od 1. srpnja do 30. kolovoza, od 7,30 do 22 sata, kombi za prijevoz do 8 putnika, prometovat će u oba smjera od Sportske dvorane do Mandrača u centru Grada, prema voznom redu. Polasci su predviđeni svakih 15 do 30 minuta, uz pauzu od 13,15 do 15 sati. Prvi polazak s parkirališta kod Sportske dvorane prema Mandraču je u 7,30h, a zadnji povratak od Mandrača prema Sportskoj dvorani je u 21,50h.

-Budući je ovo početak novog projekta, molimo sve korisnike za razumijevanje ukoliko se dese nepredviđena odstupanja od planiranog voznog reda (satnice će se korigirati ukoliko se pokaže potreba). Besplatni prijevoz od sportske dvorane do centra grada organiziran je kako bi se olakšao promet i osigurala veća dostupnost parkirališnih mjesta. Parkiranje na velikom parkingu kod Sportske dvorane je povoljnije od parkiranja u centru grada (0,90 €/h i 5 €/dan), stoga ova inicijativa pruža svim Novigrađanima ali i svim gostima Novigrada, praktičan i ekonomičan način dolaska u centar grada, saznajemo u Gradu Novigradu.

kombi gratis prijevoz
Foto Grad Novigrad

Foto TZ Poreč - Decumanus Poreč - -ljeto 2023.

Poreč ostvario milijunto noćenje na isti dan kao i lani

muzika trg slobode turistička zajednica poreč

S GRADSKOG VIJEĆA: Poreč donio odluku o dopuštenoj razini buke u ugositeljskim lokalima