in

TAR-VABRIGA – Obavijest o testiranju na COVID-19 za goste iz privatnog smještaja

Turistička zajednica Općine Tar-Vabriga u suradnji s Općinom Tar-Vabriga osigurala je provođenje testiranja na COVID-19 za goste privatnog smještaja i malih objekata kojima je potreban PCR test ili brzi antigenski test za odlazak iz Hrvatske.

Testiranja se odvija na COVID test pointu u Taru, na parkiralištu pored groblja i to utorkomčetvrtkompetkom i subotom u vremenu od 12:00 do 14:00 sati uz najavu najkasnije dan ranije do 15 sati ovdje: https://www.tar-vabriga.com/hr/covid-test

Od 23.06.2021. godine prijave na COVID-19 testiranje osim što su moguće putem web obrasca, moguće su i putem aplikacije app.medico.hr, kako bi gosti u najkraćem roku dobili nalaz i izbjegli nepotrebna čekanja, a omogućeno je i bezgotovinsko plaćanje putem aplikacije.

Prilikom prijave u aplikaciju potrebno je upisati PROMO KOD (kod s popustom):

  • BAT – 100MEDI
  • PCR – ISTRAPCR

Cijena brzog antigenskog testiranja je 100,00 kn, a PCR testa 375,00 kn. Rezultati brzog antigenskog testa bit će poznati dva sata nakon testiranja, a PCR testa unutar 24 sata. Testiranje se naplaćuje putem aplikacije (karticama) ili na mjestu testiranja gotovinom u kunama , a rezultati biti će dostavljeni na e-mail adresu, i to na hrvatskom i engleskom jeziku. Trošak testiranja snosi gost.

Pripremili smo Vam i informaciju za goste na engleskom i njemačkom, koju možete isprintati i ostaviti gostima u apartmanu a možete ju preuzeti OVDJE.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, zainteresirani se mogu javiti u Informativni centar Turističke zajednice Općine Tar-Vabriga, Istarska 8/a, Tar, na telefon: +385 52 443-250 ili na e-mail: covid@tar-vabriga.com

NOVIGRAD: Privremeno postavljena stabalca na mjestu budućeg drvoreda

ZAKLADA ISTRA: Krenuo proces testiranja ideja društveno poduzetničkih pothvata