in

U NOVIGRADSKOM CMIK-u – Dugoočekivana Mala sirena stiže u kino. Za vikend radionica mjuzikla za djecu

Početkom ovoga tjedna u CMIK-u vas očekuje nastavak filmskog ciklusa pod nazivom Mjesec našeg filma. Riječ je o filmskom programu posvećenom promociji hrvatskog filma koji se realizira u suradnji s HAVC-om, a CMIK se u ovu inicijativu uključio s projekcijama kratkih, animiranih, dokumentarnih i igranih hrvatskih filmova u periodu od 20. do 23. svibnja. U ponedjeljak 22. svibnja od 20 sati na rasporedu je tako kratki film Arka te nagrađivani igrano-dokumentarni film Dnevnik Diane Budisavljević. Posljednjeg dana ciklusa, 23. svibnja, od 20 sati, na rasporedu je kratki film Njemački inat te dokumentarac Moj život bez zraka. Ulaz na sve ove projekcije je slobodan.

Što se redovitog kino-programa tiče, u četvrtak 25. svibnja u 20 sati prikazuje se film Detektiv Marlowe, u kojem poznatog detektiva iz popularnih romana utjelovljuje karizmatični i upečatljivi Liam Neeson. Sutradan, u petak 26. lipnja od 19 sati, na veliko platno CMIK-a stiže nestrpljivo očekivani animirani spektakl, Disneyeva ekranizacija poznate bajke H. C. Andersena Mala sirena.

Ulaznice u pretprodaji za kino-projekcije potražite online na adresi cmik-cmc.mojekarte.hr ili na blagajni CMIK-a sat vremena prije projekcije.

U suradnji CMIK-a i porečkog ONstage studija za glumu i mjuzikl održat će se tijekom vikenda 27. i 28. svibnja od 11 do 15 sati druga po redu radionica mjuzikla za djecu od 7 do 11 godina, nakon uspješno održanog prvog izdanja u veljači ove godine. Sudjelovanje je za djecu besplatno, no potrebno je prijaviti se na e-mail adresu: sheri.onstage@gmail.com.      

Više informacija o programima CMIK-a možete pronaći na njihovoj Facebook stranici. Programi CMIK-a ostvareni su sredstvima Grada Novigrada-Cittanova.     

Promo

       

Usluga Poreč i njeni zaposlenici nagrađeni za predani rad i uređenje grada

Na Hrvatskoj informatičkoj olimpijadi istarski učenik Mate Marjanović plasirao se na izborne pripreme za reprezentaciju