in

VRSAR: Kino Istra donosi dva filma u srce starog grada

Vrsar - Kino na Trgu Degrassi

Čarolija zajedničkog gledanja filmova je nezamjenjiva, unatoč dobro prihvaćenim online projekcijama u vremenu pandemije. Budući da prilike to dopuštaju,  Kino Istra / Cinema Istria donosi intenzivnije filmski program uživo tijekom lipnja. Uz dosadašnje lokacije u Bujama, Buzetu, Motovunu i Vodnjanu, filmske poslastice do kraja mjeseca stižu i u Vrsar, a nastavlja se i program na Kvarneru, filmovima u Kinu u Kostreni.

Program za Vrsar je sljedeći. Projekcije počinju malo poslije 21 sat na Trgu Degrassi, kako bi uživanje u filmu pod zvijezdama bio potpun:

20.6. – Ainboo: Dobri duh Amazone

21.6. – Još jedna runda

Više o programu i rasporedu na stranici Kino Istra

Krajem lipnja Kino Istra kreće sa specijalnim projekcijama na otvorenom, uz gostovanja umjetnika i druge posebne dodatke. Pojedinosti će biti objavljene uskoro.

Kino Istra donosi filmske projekcije u gradove i mjesta koji nemaju aktivno kino ili redoviti kino program. Svojim programom povezuje hrvatski i slovenski dio Istre, gradeći mostove prekogranične kulturne suradnje. Projekt je dio pilot programa Europske komisije „Kina kao inovativni centri lokalne zajednice”, a podržali su ga Hrvatski audiovizualni centar i Istarska županija.

policija mup

MUP najavio 24-satnog nadzor alkohola i droga u cestovnom prometu u cijeloj Istri

BUJE: U subotu koncert komornog sastava Camerata Cantilly