in

Ususuret Eurosongu emisija o Baby Lasagni. Snimana u Kašteliru i Umagu

Foto HRT - Renato Branđolica

Bližimo se najvećem svjetskom televizijskom glazbenom natjecanja u Švedskoj. Hrvatski predstavnik na 68. Eurosongu, Baby Lasagna s pjesmom “Rim Tim Tagi Dim” nastupa u prvom polufinalu u utorak, 7. svibnja i to sedmi  po redu.

HRT je najavio da će u utorak 7. svibnja u 20:15 sati na Prvome programu (HRT – HTV1), kao uvod u prvu polufinalnu večer Eurosonga 2024., emitirati dokumentarnu emisiju Ususret Eurosongu – Baby Lasagna.

Zlata Mück posjetila je Marka Purišića u rodnoj Istri. Družeći se s njim, doznala je kakav je domaćin, zašto toliko voli svoj rodni Umag, zavičaj i mačke. Čut će i kako Marka opisuje srednjoškolski profesor, prijatelj Dino pokazat će mjesto gdje su svirali kao srednjoškolci, a mama i tata pokazat će snimke prvog nastupa Marka i njegova brata Martina, prenosi Indeks.hr.

“Saznat ćemo čime ga je osvojila tajanstvena Elizabeta, kako im je prošao “prvi dejt” i zašto će u Kašteliru sviti ljubavno gnijezdo. Otkrit će je li zbog ljubavi prestao tulumariti i kakav je brat, cimer i prijatelj. Čime se sve bavio u svojih 28 godina života, što je po zanimanju i kako se snalazi kao sobar i turistički djelatnik – sve to saznat ćemo u ovoj dokumentarnoj emisiji”, piše u najavi emisije.

Nakon emisije Ususret Eurosongu, u 21 sat na HTV-u 1 slijedi prijenos prve polufinalne večeri Izbora za pjesmu Eurovizije. Nakon toga emitirat će se i druga polufinalna večer u četvrtak 9. svibnja, te finale u subotu, 11. svibnja.

Foto Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile Pazin

Gimnazija Jurja Dobrile: Ekipe trećih razreda najbolje na Tetragonu iz fizike i informatike

grad poreč park prijateljstva

U ZNAK TRAJNE SURADNJE: Otvoren Park prijateljstva Poreča i talijanskih pobratimljenih gradova Monselice i Segrate