in

TZ poziva na uključenje u projekt Vižinada experience card

Turistička zajednica Općine Vižinada nastavlja s realizacijom projekta „Vižinada Experience Card“. Radi se o projektu kojim se  želi bolje povezati iznajmljivače i pružatelje usluga smještaja s ugostiteljima i proizvođačima poljoprivrednih proizvoda, kako bi se goste potaknulo na veću potrošnju unutar destinacije te time uključilo što veći broj dionika u stvaranju turističke ponude. Planiraju se aktivnosti uključivanja zainteresiranih proizvođača, ugostitelja, iznajmljivača i drugih dionika na izradi prigodne brošure sa zanimljivostima i znamenitostima područja.

Ovim putem pozivamo zainteresirane dionike koji dosada nisu sudjelovali u projektu, ali bi voljeli priključiti se istom da se jave do 04.03.2022. na broj telefona 052/446-110 ili preko e-mail adrese info@tz-vizinada.hr. Za više informacija o samom projektu obratite se na gore navedeni broj telefona ili pišite na navedenoj e-mail adresi.

Vižinada Experience Card

POREČ: Vraća se PROMOHOTEL, sajam prehrane, pića i opreme za turizam koji će 37. put predstaviti 500 svjetskih HoReCa brendova

trgovina butiga market ilustracija

Hitna obavijest: S tržišta se povlače dva prehrambena proizvoda zbog prisutnosti pesticida